NKP - Vissza a főoldalra

Események

2023-10-10 08:39

CSR Hungary Summit, Jó márka, fenntartható márka konferencia: OECD Irányelvek a Felelős Üzleti Magatartásért

A CSR Hungary Kft. idén májusban is megrendezte a CSR Hungary Summit Konferenciát Jó márka, fenntartható márka címmel. Ebben az évben az OECD Multinacionális Vállalatokra Vonatkozó Irányelvekkel (továbbiakban: Irányelvek) és az azokkal kapcsolatban szintén idén elfogadott főbb változásokról Tölgyes Gabriella, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium CSR-ért és RBC-ért felelős munkatársa tartott előadást.

2023-10-09 15:55

Felelős üzleti magatartás az OECD szemszögéből, valamint az OECD adózással kapcsolatos munkája (1. és 2. pillér, különös tekintettel a globális minimumadóra)

A CSR Hungary által szervezett májusi Üzleti Reggelin Balogh László, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára és a Magyar Nemzeti Kapcsolattartó Pont elnöke tartott Felelős üzleti magatartás az OECD szemszögéből címmel előadást. Az előadás során szó volt az OECD tevékenységéről és a Multinacionális Vállalatokra Vonatkozó Irányelvek szerepéről, az OECD 1. és 2. pilléréről, végezetül pedig az ESG céljáról és szempontrendszeréről. 

2022-10-24 09:14

CSR Hungary Summit, Jó márka, fenntartható márka konferencia: Mennyibe kerül az európai energiaválság?

A CSR konferencia 2006 óta kerül rendszeresen megrendezésre, mint vezető vállalati felelősség és fenntarthatósági fórum, hogy segítse és ösztönözze a gazdasági döntéshozókat és vállalatvezetőket a fenntartható gazdaság megteremtésében. 

2022-04-29 13:43

15. Fórum az ásványok felelős ellátási láncairól: május 2-6.

Online esemény

2022-03-28 10:52

Jövőbemutató együttműködés: a magyar és bolgár Nemzeti Kapcsolattartó Pontok képviselőinek találkozója

A több mint 7 millió vállalatot képviselő BIAC (az OECD Üzleti és Ipari Tanácsadó Bizottsága) és a magyar Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) szervezésében 2022. március 21-23. között került megrendezésre a „Small business, big deal” elnevezésű konferencia, melyen a magyar és a bolgár Nemzeti Kapcsolattartó Pontok képviselőinek is lehetősége nyílt bilaterális találkozóra.

2021-11-30 14:11

Budapesten járt Mathias Cormann, az OECD új főtitkára

Mathias Cormann OECD főtitkár 2021. november 29-30-án másfél napos munkalátogatást tett Budapesten. A főtitkár a Planet Budapest 2021 Világtalálkozó vezetői nyitópaneljében és a Magyarország OECD-csatlakozásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepi rendezvényen tartott előadásai mellett találkozott Áder János köztársasági elnökkel, Orbán Viktor miniszterelnökkel, Varga Mihály miniszterelnök-helyettessel és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel is.